Annons
Annons

DIY: Finaste sakerna till bebisen gör du själv – Babygym och en mobil med virkade valar

DIY: Gör ett eget babygym i träSatt och letade inspiration till ett jobb och sprang över dessa otroligt söta saker till bebisen som Sandra gjort. Det är helt ljuvligt. Inte för att vi ska ha några fler barn men jag tänkte att det kan alltid inspirera någon som har en liten i magen eller som precis fått en liten bebis.

Annons

Bebisgymet är gjort av lister och rundstav. Så suveränt enkelt och riktigt stilrent. Hela beskrivningen på hur man gör babygymet hittar ni här. 
DIY: Gör ett eget babygym i träOch sen för att matcha alltihopa så har hon även gjort en så söt mobil att hänga över skötbordet eller som dekoration i barnrummet. Men virkade valar, det är så sött så jag smäller av! Mobilen är gjord av en itusågad broderiram. Sån himla bra idé! All information ni behöver veta om hur man gör en egen bebismobil med virkade valar hittar ni här.DIY: gör en egen baby mobil med virkade valar DIY: gör en egen baby mobil med virkade valar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar