Annons
Annons

Kan man slå in julklappar i matpåsar?

Jag tänkte att jag bjuder på en favorit i repris från förra året. Fina julklappsinslagningar. Julklapparna är inslagna i vanliga papperspåsar som man hittar i affären.

Jag vill bara visa att man faktiskt kan använda det man redan har hemma för att skapa fina julklappar. Sen om man ska ge bort en himlans  massa paket, så kanske man måste investera i vanligt inslagningspapper. Men är de bara några få så går det att hitta material som redan finns hemma. Eller varför inte slå in paketen i dagstidningar? Det blir riktigt fint.

Så här kommer ett helt gäng med idéer.

Nu så är den igång The Creative Collectives julkalender. Och första luckan står Sofia med Hildas hem. Hon bjuder på superfina julklappsetiketter att skriva ut gratis. 

Glöm inte att följa oss på Facebook för att se de senaste uppdateringarna.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar