Annons
Annons

15 idéer till julklappar som du kan göra själv

Annons

1. Måla porslinet med porslinspennor. Ett kul och enkelt sätt att förändra porslinet och en uppskattad present att ge bort. Hela beskrivningen hittar du här.DIY Måla om ljusstakarna med färg2. Måla ljusstakarna i två olika färger och du får genast en personlig julklapp att ge bortDIY bygg en klädställning av rundstav och kopparkopplingar3. Bygg en klädställning av rundstav och kopparkopplingarDIY gör en egen mugg med porslinsdekor4. En perfekt present som både uppskattas av barn och vuxna. Är att dekorera muggen med porslinsdekorark som du klipper ut i önskat motiv. Hela beskrivningen på hur du gör muggen hittar du här.DIY gör lampa av sugrör5. Ett roligt och kanske lite annorlunda sätt att göra en lampa på är att använda sig av sugrör och piprensare och skapa en lampa. Som du sedan spraymålar i önskad färg. Hela beskrivningen på sugrörslampan hittar ni här.6. Gör en drömfångare av snöre och fjädrar. Hela beskrivningen på drömfågaren hittar du här.7. Piffa upp förvaringslådan genom att klä in den i filt. Hela beskrivningen hittar du här.8. Om du är sugen på att snickra lite. Kan du snickra ihop en adventsljusstake som faktiskt fungerar lika bra året om att ha framme. Här hittar du beskrivningen på ljusstaken.9. En present för den trendmedvetne. En marmorklocka med mässingsdetaljer. Beskrivningen på marmorklockan hittar du här.DIY förändra skokartonger med papper och knappar, inspirerade av House Doctor10. Ett kul sätt att piffa till sin förvaring är att klä in skolådor med fina papper och sy dit en knapp för en snygg stängningsdetalj. Hela beskrivningen på förvaringslådorna hittar du här.DIY sy IPad fodral med fiskfjälls mönster11. Sy ett fodral till surfplattan. Denna är sydd i fuskläder och med fiskfjällsmönster. Hela beskrivningen hittar du här.12. Gör en egen bordslampa av kopparrör och betong. Den gamla lampskärmen är omklädd med en ulltröja som krympte i tvätten. Hela beskrivningen på lampan hittar du här.13. En vacker brevpress i betong gjuten i gamla koppardekorationer från loppis. Hela beskrivningen på brevpressen hittar du här.14. Ingen kan väl få för många ljusstakar?! så varför inte göra en i rundstav och koppar att ge bort. Hela beskrivningen på ljusstaken hittar du här.15. Gör en solspegel av klädnypor och tallrikar. Hela beskrivningen på solspegeln hittar du här.

Hoppas att du hittar något kul att sätta händerna i och lycka till. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar