Annons
Annons

Sommardrink på Hotell Skeppsholmen med Elle decoration

Igår kväll mötte jag upp min suveräna kollega Helena och vi vandrade vidare till Skeppsholmen för att gå på Elle Decorations sommardrink på Hotell Skeppsholmen.
elle-decoration-sommardrinkDet regnade rejält, så paraplyet fick hänga med på vandringen ut till den vackra ön. Där bland annat Moderna Museet ligger. Något du absolut inte får missa om du åker förbi Stockholm i sommar.

elle-decoration-sommardrink_2Festen var utsmyckad med fina små vimplar som hängde i träden och ljusslingorna lyste upp hela festen.elle-decoration-sommardrink_1
Vi hade inte ätit någon middag så det fick bli små snittar att fylla magen med och vin till det.Sommardrink-Hotell-Skeppsholmen-ELLE-och-ELLE-Decoration5242Helena är alltid så lång och ståtlig, så jag passade på att sätta på mig högklackat jag också. För att matcha med mina små futtiga centrimetrar över jorden.
Sommardrink-Hotell-Skeppsholmen-ELLE-och-ELLE-Decoration5323Christophe Lallet sjöng under kvällen. Superfin röst. Har inte hört honom tidigare. Här kommer en av de låtar han sjöng igår.

Annons

Sommardrink-Hotell-Skeppsholmen-ELLE-och-ELLE-Decoration5518

Här på väg hem för att lösa av farmor som var barnvakt. Helena ser lite busy ut och kollar av sociala medier.
elle-decoration-sommardrink_3Tack Elle decoration och Elle för en toppenkväll! Vill ni se fler bilder från festen så hittar ni dem här.

Bild nr 4,5,6 Foto Malin Bondeson resterande bilder Helena Nord

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar