Annons
Annons

Inspirerande saker jag måste visa er som fastnat på näthinnan denna vecka

När man surfar runt för att hitta saker att skriva om så finner man så otroligt mycket inspirerande saker och allt får inte plats med ett eget inlägg på bloggen. Så därför tänkte jag att jag skulle samla ihop ett inlägg med flera inspirerande saker jag hittat under veckan.

Annons

Tappade andan lite smått när jag såg detta vardagsrummet. Det är något särskilt med ganska avskalade inredningar med få utvalda stora saker som vågar ta plats i rummet. Jag tänker mig hela tiden att det är så här jag vill ha det hemma. Men det är som att det kryllar av småsaker överallt. Superläckert är det i allafall och de svarta golvet har lättats upp med den vita mattan som ligger intill den coola lädersoffan. Ja tack! flytta hem allt ögona bums 🙂inspiration vardagsrumBo bedre Birgitta Wolfgang /sister agency

Har sagt det förut men ibland kan det vara de små detaljerna som andra tycker är ofantligt fula, som inspirerar mest. Som dessa gamla strömbrytare.

inspiration mönster väggar Bild: Erik´s page

I veckan kom denna fina bild ut på IKEA livet hemmas site. Den fina träpallen intill sängen är ett enkelt DIY. Den har betsats med en silvergrå färg och gör att pallen genast flyter in bättre i inredningen. Superfint stylat av Pella Hedeby och fotograf Anna Malmberg.

inspiration sovrum diy

Den här fina skålen är gjord i lera och målad med svart färg. Ett superfint projekt att göra själv, tipsar Homey oh my om. Där du även ser hela beskrivningen.

inspirerande pyssel dit

Så häftigt med ett kök med strukturer och mässingsdetaljer. Man vill genast kliva in i bilden och ställa sig där och känna på luckans strukturer. kul också att luckorna är i olika djup. Skapar verkligen en levande känsla.

inspiration kök Bild: Elle decoration | Andrea Papini

Sen tänkte jag avsluta med denna fina matta som jag såg hos Maiju Saw.

inspiration matta

Fin lördag till er <3

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar