Annons
Annons

24000 kr undangömt i skåpen

Lyssnade på Patrick Grimlund från Lyxfällan på radion för ett tag sen och han berättade att svenska folket i genomsnitt har 24000 kr undangömt i skåp och förråd med saker som man inte använder.

Så mitt tips till dig som vill ha lite extra klirr i kassan så här i början på året, är att se över vad ni har i skåpen. Är det något som du behöver eller kan du sälja det?

Annons

För att gå till mig själv, så finns det en hel del här hemma som bara ligger. Trots att jag tycker jag rensar mest jämt. Ett tips till dig när du rensar är att fundera på om du använt saken under det senaste året. Har du inte det, då brukar jag sortera bort den. Sen är det vissa saker som har dispens, såsom pysselsaker och maskiner, verktyg.

Men tänker man så när man exempelvis sorterar sin garderob. Går det så mycket enklare att rensa och det är så skönt efteråt för man fåt luft i skåpen. Dessutom om man samtidigt kan få en slant för det genom att sälja på Blocket eller likvärdig sajt så är det extra välkommet.

Till de lite mindre sakerna förutom möbler och dyrare kläder som jag tycker är enklast att sälja på Blocket, skulle jag rekommendera att ställa dig på loppis, det finns massor av olika varianter nu. Varför inte en bakluckeloppis?

Följ gärna Mormorsglamour på Facebook

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

37 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar