Annons
Annons

4 tips till sommarens loppistur

Armaturer är en av de saker jag älskar att handla på loppis. De finns i alla möjliga former. Igår sprang jag på denna mässingslampa som jag tänkte skulle fungera perfekt i vardagsrummet efter lite modifiering och även denna fina pinnfåtölj som ska målas om.

Annons

Här kommer några suveräna loppis- och second handtips att ha med sig på vägen:

Tips 1: Tänk form! titta på formen av föremålet, låt dig inte distraheras av tex. fel lampskärm.

Tips 2: Stirra dig inte blind på färgen, det går så lätt att förändra med en burk med färg och målarpensel eller sprayfärg.

Tips 3: Kolla upp vilka dagar som Secondhand affären packar upp sina varor och häng på låset. Då hinner du först till dyrgriparna.

Tips 4: Fantasi! sätt igång och spåna idéer, vem är det som säger att man måste äta med en gaffel? Varför inte göra en krok av den eller en ring. Idéerna är många och det är bara din egen fantasi som sätter begränsningar. Har du tomt på idéer? Googla återbruk så hittar du nog massor.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar