Annons
Annons

5 enkla DIY projekt man hinner med att göra en söndag

Söndag och snart dags för hockeymatcher med barnen. Men tänkte att jag skulle kika in här och inspirera er andra till enkla små pyssel projekt man kan hitta på om man har tid över en söndag som denna.

Annons

1. Häng upp saker på väggarna.

Har en hel del posters som jag tänkt länge att jag ska sätta i ramar och hänga upp på väggen. Detta är något som tar några minuter att göra och igår så lyckades jag äntligen att hänga upp flera tavlor i barnens rum. Så det är ett tips till er, ta itu med surdegarna och gör det bara. För det blir så fint när det väl kommer upp på väggen.

2. Pyssla en egen girlang.

Om man känner sig lite mer på pysselhumör så kan man pyssla sig en egen girlang av fina små pompom bollar som finns att köpa i pysselbutiken. Trä bollarna på ett snöre och vips så har du en egen fin girlang på några minuter.

3. Dekorera maten.

Är man ingen pysslare utan gillar det här med matlagning lite mer så kan man göra en egen hummous som är gott till det mesta. Både till maten och till smörgåsen. Och när man ändå håller på, så för att piffa till den lite extra, dekorera med fina ätbara blommor.

4. Pyssla en egen månmobil. 

Är helt kär i alla dessa månmobiler som jag finner lite överallt just nu! De är så fina <3 Känner man att det är lite för tidskrävande att göra en i metall. Så går det även att göra den i lite grövre papper. Eller varför inte klippa ut månarna i kartong och förgylla dem med bladguld?

5. Skapa ett eget nattduksbord av spillbitar.

Har du massa spillbitar av trä hemma som ligger. Kapa dem i samma längd och limma ihop dem. Så får du dig ett fint nattduksbord.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (13)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar