Annons
Annons

500 mil genom Europa på 16 dagar!

fint boende i lysekil strandflickornaNu har vi landat här hemma efter dryga två veckor runt om i Europa med bil. I vanliga fall brukar jag känna efter 10 dagar att det är lagom att vara hemifrån och att det är riktigt skönt att komma hem. Men inte efter denna semestern. Jag vill bara fortsätta att göra roliga saker, äta god mat och vistas i värmen. För roliga saker, det har vi gjort, alltifrån forsränning, vindsurfing till att åka pulka på 3000 meters höjd.

Annons

Tänkte att jag delar med mig av mina godbitar från semestern, kanske ett och annat tips på vad man kan tänka på när man bilar med barn.

Men först tänkte jag visa en av pärlorna i Sverige, vi började nämligen våran resa med några nätter jäms med västkusten, innan resan gick vidare ner i Europa.

Första stoppet var Lysekil och där bodde vi på ett supermysig ställe som jag verkligen kan rekommendera Strandflickornas Hotell & Konferens. Det var det enda boendet som fanns kvar i nästan hela Lysekil. För vi åkte såklart precis under den värsta högsäsongen.

blomma mot betongvägg fint boende hotell lysekil

Ja som ni ser här är vi hela gänget! 🙂

fint boende hotell i lysekil boende fint i lysekil fint boende i lysekil

Efter en natt i Lysekil tillsammans med våra vänner gick resan vidare neråt i Sverige, med det obligatoriska Lisebergs besöket och Sommarlovsmorgon i Malmö. Sen ner mot Europa.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar