Annons
Annons

7 dagar av inspiration, första veckan Julkalendern

Åh! Nu har första veckan i julkalendern 25 kreativa dagar i December gått och det har varit så kul att se alla bidrag från våra medlemmar i The Creative Collective. För trots att vi är en grupp om 11 st så har vi inte sett varandras inlägg innan de publiceras, så det är lika kul för oss som för er, hoppas jag.

Annons

Något som jag fått många frågor om är varför det är 25 dagar och inte 24 dagar? Det är bara för att vi både har Amerikanska och Svenska läsare och Amerikanare firar jul den 25:e, så därav 25 inlägg och inte 24 :). Här kommer en liten sammanfattning av veckan som gått. 

Dag 1: Dip and dye färga kökshanddukar med Pysselbolaget

Dag 2: Gör en egen ljusstake i rundstav den hittar ni hos mig

Dag 3: Skriv ut gratis husmallar och pyssla ihop hos Craft & Creativity

Dag 4: Gör fina trummor av toapappersrullar hos Hemma med Helena

Dag 5: Skriv ut fina mallar till julkort och pyssla ihop hos Hildas hem

Dag 6: Baka helt ljuvliga Cheescaken med smak av Smörkola, Äpple, Kanel & Whisky hos Made by Mary

Dag 7: Slöjda vackra oroar hos Djura Bok & Pappersverkstad

Om du absolut inte vill missa något inspirerande inlägg så följ gärna vår Facebook-sida

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar