Annons
Annons

8 tips – Så inreder du en liten tvåa så den känns som en hel våning

Det är inte alltid lätt att få till det här med lite mindre ytor. Sprang på denna lägenhet hos Magnussons mäkleri, den är faktiskt bara på 34 kvm. Vilket man absolut inte kan tro när man ser bilderna! Här pratar vi om att lyckas med inredningen. Det känns nästan som att man klivit in i en stor våning och lägenheten är väldigt smakfullt inredd med strama designklassiker som möter mycket textil och möbler med kurvor.

Annons

Tänkte därför passa på att göra en analys över lägenheten och varför de lyckas så bra med att få den att kännas så mycket större än vad den är.

till salu tvåa

1. Litet runt bord med iläggsskiva.

Ett runt bord litet bord med möjlighet till att lägga i iläggskiva, gör att du kan anpassa utrymmet efter hur många gäster du har. Snyggt att bryta av det runda snirkliga bordet med en lite stramare designlampa.

till salu 2 rok

2. Förvaring från tak till golv

För att få plats med så mycket förvaring som möjligt så har sängen skjutits in så långt mot fönstret det går och resterande ytor jäms med väggen har klätts in med garderober, från golv till tak.

till salu 2 rok

3. Bygg kök jäms med väggarna

Istället för att skärma av köket med en vägg alternativt eller köks ö. Så har köket istället byggts jäms med sidorna. Detta gör att rummet känns större.

till salu tvåa

4. Få möbler i vardagsrumsdelen

Vardagsrumsdelen är inredd med en soffa och ett soffbord. Hade man ställt in även en fåtölj hade det känns så mycket trängre.

till salu 2 rok

5. Avställningsyta

En snygg drinkvagn fungerar som avlastningsbord mellan kök och matbord. Enkel att flytta på men ger lite extra avställningsyta.

till salu 2 rok

6. Hellre få växter än många små

Sen tipset som jag ganska ofta ger, är att hellre få stora växter än för många små. Det passar denna stil så mycket bättre och gör det lite stramare än om det hade varit massor av krukor med blommor i fönstren.

till salu 2 rok

7. Bädda med mycket textilier

För att få till den där extra hotellkänslan så har sängen bäddats med mycket textilier. Det gör det extra ombonat och sovrummet känns lite extra lyxigt.

8. Fin förvaring i hallen

Ett fint vitrinskåp är både snyggt och praktiskt i hallen.

till salu 2 rok  till salu 2 rok

Bilder lånade från Magnusson fastighetsmäkleri

Fotograf: Henrik Nero

DELA (91)
PINNA (10)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena Nord



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar