Annons
Annons

Absolut inget stylat badrum. Men så här ligger det till i ateljén.

Ja men visst! Det går framåt med badrummet. Rörmokaren har varit här och kopplat in golvvärme och vatten. Satt i alla kranar och avloppsrör. Så nu finns det rinnande vatten i ateljén och min favoritkran är på plats från Tapwell! Är riktigt nöjd med badrumsmöbeln som byggts av tjocka armerade frigolitblock som putsats med putsbruk. Ovanpå gjöts en betongskiva för att det ska kunna stå emot vatten lite bättre. 

Annons

Handfatet är ett kökshandfat från IKEA. Nu är det lite småfix kvar, som att betsa hyllan som ska sitta som ett mellanplan i kommoden, så man kan lägga lite handdukar där eller någon förvaringskorg. Efter det är det storstädning. Eller kanske flera storstädningar, för det är mycket byggdamm kvar som måste städas bort och en hel del skräp som blir när man bygger. Några armaturer ska också upp. Har hittat några godingar 🙂 som jag tror kommer passa perfekt.

Ja och spegeln ska putsas. Verkligen! 🙂 Men det är ingen idé att göra några större ansträningar innan allt är helt klart 🙂

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar