Annons
Annons

Alla inspirerande bloggare på Elle Decoration

Nu när jag flyttat till ny portal och har massa nya inspirerande människor runt omkring mig så tänkte jag passa på att presentera dem lite närmre.

Krickelin lyckas med konststycken att skriva långa inspirerande inlägg, med bilder och texter som alltid inspirerar och jag blir alltid lika imponerad över denna kvinnas vackra blogg. Där varje inlägg är mer inspirerande än det hon skrev innan. Hon har precis gett ut en bok What´s your story tillsammans med Strömma farmloge. Dessutom driver hon en webshop For good luck med vackra föremål som man inte hittar någon annan stans.

Annons

elle-decoration-krickelin-midsommar elle-decoration-krickelin-midsommar1

Malin Persson har det allra vackraste hemmet. Det kanske inte är så konstigt för hon arbetar som inredare, stylist och är en fena på att hitta vackra föremål från all världens hörn. Hon är även med i ett av mina favoritprogram Trädgårdstider på Svt och lyckas trolla med saker som andra inte vill ha längre. Uppfinningsrikedomen är stor och jag är fashinerad över hur hon alltid får till det och fantasin som inte verkar ha några gränser.
elle-decoration-malin-persson elle-decoration-malin-persson1

Daniella Witte är en av mina favoritstylister och hon lyckas alltid göra så snygga, levande bilder att inspireras av. Bloggen handlar om inspirerande hemreportage blandat med bilder från olika jobb och vardagsglimtar. Hennes blogg är en fröjd för ögat, för den har en tydlig jordnära stil och massor av vackra bilder.
elle-decoration-daniella-witte elle-decoration-daniella-witte2

På bloggen Skillnad floral design möter man Nika som är blomsterdesigner och stylist och gör de allra vackraste blomsteruppsättningarna. Här nedanför en vacker dukning till bröllopet. Bloggen är en blandning av blomster och vardagsutflykter. Och jag tycker om det, när man får en personlig anknytning till bloggaren.

elle-decoration-skillnad-floral1 elle-decoration-skillnad-floral2

Sen har vi min nya chef Svante som även är chefredaktör på Elle decoration. Jag tror att jag fått den finaste chef man kan få. För efter första mötet med denne man, gick jag därifrån och grät. Inte på grund av att jag kände mig överkörd eller misstrodd, utan för att han var en av de snällaste människorna jag någonsin träffat. Så jag gick därifrån med hopp om världen och en känsla över att det skulle bli såå bra. Svantes värld handlar om hans liv som chefredaktör blandat med vackra bilder från hans fina hus.

elle-decoration-svante1 elle-decoration-svante2

Linda driver bloggen Volang som är en inspirerande blogg om vintagefynd, fina utflyter, familjen och resor men även från jobbet som stylist inom inredning och mat. Hon har skrivit en superfin bok Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester och driver den fina butiken Vintagefabriken.

elle-decoration-volang elle-decoration-volang3

Sen har vi goa och inspirerande Isabelle McAllister som bloggar om allt som är färgglatt. Hon har skrivit en superbra guide med tips för dig som ska till New York och har barnen med dig. Jag vill genast ta mig en tripp dit med hela familjen. Isabelle är mångsysslare och gör allt ifrån tv till föreläsningar. Hemmet och bloggen känns lekfull och färggrann och alltid inspirerande.

elle-decoration-isabelle elle-decoration-isabelle1

Agnes som driver bloggen Hej Regina är en kreativ människa som skapar en hel del på bloggen och hon skriver ofta små listor om saker och ting som alltid är så fina att läsa. Det är en blandning av glimtar om livet, fina texter och kreativa projekt.

elle-decoration-hej-regina elle-decoration-hej-regina1

Jag men som ni förstår så är det en bunt med inspirerande kreativa människor <3 <3 <3

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar