Annons
Annons

Andras skräp blir guld

I förra veckan sprang jag på en webbutik som hette Fint o Fult. Jag hittade massor av fint till mitt rekvisitaförråd. Sånt där rostigt, gammalt som blir så fint på bild. En av de bästa sakerna med att beställa på nätet från små butiker är när man öppnar paketet och där ligger det en litet handskrivet paket.

Annons

Det är de där små detaljerna som gör en så glad och det är de där små detaljerna som gör att man vill återkomma igen. Så mycket mer personligt än att springa in på IKEA och i hysterin snabbt betala i kassan.

Så nu sitter jag här och njuter av alla de fina saker jag köpte, alla gamla saker, med både rost och patina. Saker som någon annan kanske tyckt varit skräp som nu är en av de finaste sakerna jag äger.

Så tack säger jag till tidigare ägare för att jag får fortsätta att använda dessa fina saker.

För det var någonting med förr i världen, det var en helt annan kvalité på grejer och ett helt annat hantverk som låg bakom och det både känns och märks när man håller dem i handen. Man kan riktigt känna hantverket bakom.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

34 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar