Annons
Annons

Äntligen!! årets julkalender är klar!

Jag vet inte om ni tycker att jag tjatat en hel del om det här med julkalender. Men det är något som tagit upp en del av min tid. Nu så är äntligen årets julkalender klar och det blev små paket inslagna i tapet som jag haft liggandes i mitt pysselförråd.

Annons

Hälften av paketen fyllde jag med choklad och hälften med upplevelser och små saker som de behöver, såsom pennvässare och tejp.

diy adventskalender christmas calendar

Varje paket dekorerades med en siffra som jag skrev ut på ljusgrått papper och klippte ut. Alla paket hängdes därefter på ett band som jag dekorerade med Eukalyptusgrenar, för att få den rätta julkänslan.

diy adventskalender christmas calendar diy adventskalender christmas calendar

Som ni ser så blev det en hel del paket och eftersom jag har två barn, så tog det nästan en halv dag att slå in och göra. Kanske att jag svor lite för mig själv idag och sa att jag aldrig mer ska göra en paketkalender. Men bara kanske…

diy adventskalender christmas calendardiy adventskalender christmas calendar

DELA (0)
PINNA (2)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar