Annons
Annons

Äntligen! En beskrivning på hur man viker vackra Origamiaskar

origami-presentask-diy-papperspyssel-mormorsglamour

Kommer ni ihåg den här bilden som jag lade ut för två år sedan, då lovade jag att jag skulle lägga ut en beskrivning på hur man gör. Men kom då fram till att det inte var det enklaste, för med bara bilder var det svårt att förklara alla momenten.

Annons

När då redaktionen ville att vi skulle göra pysselfilmer såg jag det som ett perfekt tillfälle att äntligen visa er hur man gör. 

[youtubeplay id=”srKx934o1l8″ size=”large”]

De viks av kvadratiska papper i origamiteknik, helt utan lim och de är väldigt kul att ge bort en liten present i. Det var Lotta Sone Åhsell som är Länshemslöjdskonsulent för barn och unga i Stockholms län som lärde mig dessa. Hon uppmanade mig att fortsätta sprida kunskapen och lära andra att vika likadana askar. Så därför uppmanar jag er att göra detsamma, lär någon i din omgivning att göra dessa askar och på så sätt sprids kunskapen. Vilket jag tycker är en sån fin tanke.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar