Annons
Annons

Använd barnskåpen STUVA till pysselförvaring- Nu är bilderna ute från senaste fotograferingen med IKEA

IKEA Stuva förvaringNu så har bilderna från fotograferingen av ateljén kommit ut på IKEA livet hemmas site. Det var så kul att ha hela gänget här och jag skulle lätt kunna hänga med dem varje dag. I atljén har jag byggt förvaringsskåp till allt mitt pysselmaterial och skåpen slukar massor eftersom de går från golv till tak. Tycker att denna barnserie av förvaringsskåp är så himla fin att den likaväl kan finnas i vuxenrummen. IKEA StuvaIbland begränsar man sig så mycket just för att saker står på barnavdelningen. Jag tycker så länge som man tycker att saker är fina så spelar det ingen roll vart de står i hemmet. Det gäller att våga tänka utanför boxen.

Annons

På skåpen har jag även satt dit hjul så jag enkelt kan flytta runt skåpen, eftersom denna väggen är så fin att fota emot. Så då är det bara att lossa skåpen från väggen och rulla bort.

Styling Pella Hedeby fotograf Sara Medina Lind

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar