Annons
Annons

Äppelmust eller äppeljuice eller vad det nu heter

Hur lyxigt känns det inte att ge bort sin egen äppelmust? från ens egna äpplen från ens egna trädgård. En must som smakar precis så som äpplena på träden smakar. Utan en minsta tillsats och så ekologiskt det någonsin kan bli, för inte tala om lokalproducerat 🙂

Annons

Så nu ska här delas ut juice till släkt och vänner, bara för att det är så kul och häftigt att ha en egen juice att dricka.

Och trots att vi fick ihop 27 liter av 45 kg äpplen så vet jag att den kommer försvinna i ett nafs. För alla här hemma gillar den, till och med Edvin som inte ens tycker om äppelmust. och det är nog bara för att, han har fått vara med från början till slut. Från när han plockade äpplena till tillverkning och upptappning. Till att den nu står framför honom på bordet.

Å vi i familjen har fått en plötslig lust att plantera äppelträd lite varstans här på tomten, för nu vet vi vad vi ska göra med all frukt 🙂

Hoppas ni får en fin helg nu

ps. etiketterna gjorde jag i photoshop (går lika bra med word) skrev ut på vanligt papper. Klippte ut och stansade ut ett hål med hålslagen. Band ett jutesnöre runt flaskan och etiketten. Sen var det klart!

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar