Annons
Annons

Årskrönika 2014

Året började med att vi gjorde om i Vilgots rum. Supermannen-tema var beställt och färgerna rött och blått. Det var ett riktigt roligt projekt som vi gjorde tillsammans.Första etappen i tjejklassikern avklarades med 3 mil skidor i tjejvasan. Skidor är och förblir min bästa motionsform, både på längden och tvären.För ovanlighetens skull… eller kanske inte?! så möblerades det om i vardagsrummet och de rosa tonerna fick titta fram med kuddar sydda av grabbarnas urväxta kläder.

Annons

Så började det växa fram mer och mer den där ateljén som är och har varit så efterlängtad.Ranunklerna plockades in för att sprida lite vårkänsla.

Färgen på de putsade väggarna i atelén skulle väljas.

Det stickades på ett kuddfodral

Muggen dekorerades med Darth Vader.

Vi åkte iväg med vänner till varmare breddgrader och fick en försmak på sommaren.Hann knappt komma hem från den ena resan förrän nästa gjordes. Till England för att hitta mig själv och finna verktyg att hantera min intuition och känslighet.

Jag blev ledsen över att det är tufft för kreativa människor att kunna leva på sin konst eller hantverk.

Jag åkte iväg på Bloggforum som anordnades av Trendenser, två dagar av ren inspiration och fina människor. Träffade där Helena för första gången och Åsa och sen dess har vi varit vänner. Förundrades över hur många fina människor det finns i denna värld.

Såklart hände mer detta år. Men jag tänker att det kommer i nästa inlägg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar