Annons
Annons

Årets rum gala och Elle Decoration och att dansa tills fötterna inte bär längre.

Himlar vilken kväll vi hade igår. Jag har skrattat så jag har träningsvärk i magen och dansat så jag har blåsor under fötterna och går som en gammal tant. Började kvällen på på Riche där vi möttes upp. Alla Helenorna på Sköna hem och Katarina. Därefter tog vi oss vidare till Berns och Årets Rum galan.
Linda Sundblad förgyllde kvällen med Jazzsång och en supercool klänning.
och här är vi allihopa i Helenas selfie, Katarina, Helena och Helena.
Kvällen fortsatte till Elle Decorations gala där årets inredningsbloggare blev drivna och alltid lika inspirerande Frida med bloggen Trendenser. Sen sattes dansgolvet igång och jag dansade tills fötterna inte bar längre. Jamen jag menar. Det är inte ofta tant får vara ute och svänga sina lurviga 🙂 🙂 Så det gäller att passa på. Och det finns inget som gör mig så glad som att dansa.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar