Annons
Annons

Årskrönika 2014 höst/vinter

Så smög sig de mörkare kvällarna närmre och närmre inpå. Daggen lade sig som droppar i trädgården och plommonen plockades ner från plommonträdet.Jag höll tummarna varje morgon för att de skulle bli ännu en morgon med dimma över dalen. De där vackra mornarna där dimman låg som en slöja och jag fann mig själv som i ett drömskt tillstånd, helt uppslukad av det vackra som uppstod när naturen täcktes av fukten. Leksakslådan kläddes in i filt med koppardetaljer.
Jag och barnen åkte till Rosenhill och mustade våra äpplen. En av dessa sensommarkvällar som etsat sig fast för alltid.Det var dags för val och jag beundrade Sorans modighet och styrka att alltid stå upp för vad han tycker.Det var dags att göra badrummet klart i ateljén och en moodboard skapades med inspiration för att veta varthän det skulle sluta.
Kanelbullens dag kom som ett brev på posten.Det målades med metallicfärgen och dukades upp till fest med glitter.Testade den bästa propplösaren! Med saker jag redan hade hemma.Köket i ateljén växte så sakta fram.Badrumsgolvet blev så där fint som jag hade hoppats på.
En av de roligaste resorna någonsin var Barcelona, vi var som ett gäng 20 åringar igen, mer än så behövs inte sägas. Massor av energi fylldes på inför den mörka hösten.Cecilia och Ylva från redaktionen var över och vi spelade in ett gäng julpysselfilmer som visades under november och december.Åkte till Kosta Boda och fick testa att göra min egna skål. Sambon var alldeles lyrisk och från och med den dagen står skålen alltid placerad där alla kan se den. Så att han får berätta att det minsann är han som gjort den.

Annons

En av de roligaste sakerna jag varit med om satte igång. Julkalendern 25 kreativa dagar i December tillsammans med The Creative Collective.Det julpysslades för fullt, det gjordes ljusstakar, olika dekorationer till granen och en hel del stjärnor i alla möjliga former.

Så var snart detta året över och jag är så tacksam för alla ni som tittar in här! Ni är så fina och goa! Tack för att ni finns! <3 <3 <3 och ett riktigt Gott Nytt År önskar jag er!! 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar