Annons
Annons

Årskrönika 2014 sommar

Så smög sig sommaren sakta inpå och bylsiga jackor byttes ut mot långa ljusa kvällar, brunbrända fötter och många kvällar hängandes i hängmattan.

Stolarna inhandlade på blocket målades om.Gick på kvällskurs och fick lära mig skära i glas.Vilgot fyllde 5 och vi hade poolkalas, som han hade längtat.En ganska kall midsommar med många filtar firades både hemma och på landet med båtar, vänner, lekar och god mat.

Annons

Precis så där som det alltid är på midsommar. Den viktigaste högtiden enligt mig.Jag undervisade på Eskilstuna Folkhögskola i hur man startar en blogg och mindes hur mycket jag älskar denna gamla skola. Hade jag haft möjlighet hade jag studerat där hela mitt liv. Att nu få komma tillbaka som lärare var både nostalgiskt och kul på samma gång.
Pionerna slog ut med sin väldoft och kunde plockas in i vackra buketter.De obligatoriska sommarpratarna lyssnades igenom under hela sommaren.
Vi besökte Smögen, åt skaldjur i en fiskebod och skapade minnen som kommer stanna för livet.Delade med mig av ett hemligt fönsterputsrecept för fönster utan ränder.Poolen användes konstant under hela sommaren och hösten kröp sig så sakta inpå…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar