Annons
Annons

Att äntligen få möta upp The Creative Collective igen- En morgon på Urban Deli

the-creative-collective-urban-deli1Jamen titta vilka finingar som fastnade på bild. Nästan hela gänget av The Creative Collective möttes upp på Urban Deli Helena, Helena, Helena, Lina, Gina och Karin, de som saknades var Maria, Malin och Sofia, Mina. Känns alltid som jag tjatar om hur fint det är i livet att få träffa alla dessa drivna människor. Men det är sån kick att träffa detta gänget, som bubblar av idéer och drivkraft.

Annons

Vet att de på Starta eget kursen för flera år sedan hela tiden tjatade om att det var viktigt att nätverka. Just då förstod jag nog inte vikten av det som de sade. Men att jobba som egen företagare kan ibland bli lite ensammet, eftersom man hela tiden måste hitta drivet, ligga steget före och hålla reda på alla saker själv som det innebär att driva ett företag. Och då är det så otroligt energigivande att träffa likasinnade människor som går igenom samma process och som kommer med fina tips och råd.

Och som alltid så planerar vi massor av roliga saker, som vi ska göra tillsammans och även med er läsare.

So stay tuned!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar