Annons
Annons

Att försöka förklara hur badrummet ska se ut.

Min inspirationsbild från första början har varit denna bilden. Jag gillar harmonin i den, betongen och spegeln är ganska hårda material som mjukas upp med träinslag. Från första gången jag såg detta reportage i Sköna hem har hela huset fastnat på min näthinna. Gillar alla detaljer i det. Mer av detta reportage kan ni se här.

Annons

Men i allafall. Tanken var att jag skulle visa er en bild över hur badrummet ser ut just nu. Men det är så himla mörkt om dagarna att jag knappt kan ta några bilder. Så jag gjorde en snabb skiss i photoshop för ni skulle få en känsla över hur jag tänker mig. 

Spegeln sitter på plats och väggarna är putsade men nu ska badrumsmöbeln byggas. Istället för som i bilden göra tre olika fack kommer vi bara göra möbeln med ett fack eftersom jag inte har lika mycket plats i detta badrum som de har.Handfatet kommer inte vara fristående på bänken utan vi kommer att fälla in Domsjö köksho i bänken. Ja, ni hörde rätt. En köksho i badrummet. Ibland är det kul att tänka lite utanför boxen. Tyckte detta handfat blev så fint i och med att det är ganska djupt och det vita bryter av betongkänslan och binder ihop badrummet, eftersom duschhörnan är kaklat med vitt kakel.

Så fort jag hinner fota lite i ljuset kommer ni att få se mer bilder.

Fin helg till er nu!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena Nord



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar