Annons
Annons

Att gynna de små butikerna framför de stora aktörerna på marknaden

Idag efter ett kundmöte hann jag springa in i en jättefin liten butik på Söder, Rusty Rose. Jag som fortfarande har snöat in på döskallar bara älskade denna tavla. Det fanns en blanding av snygga kläder och vacker inredning.

Annons

Precis i min smak.Den där solspegeln på väggen skulle gärna få flytta in till mitt vardagsrum. Den vågar ta plats och skulle passa perfekt som dekoration istället för tavlor.Jag älskar verkligen små personliga butiker. Det är så mycket roligare att gynna en liten butik än de stora bjässarna.

Har en viss förmåga att gå in i små affärer och aldrig komma tomhänt därifrån. En liten för tidig julklapp till mig själv blev det. Men vad det blev avslöjar jag kanske en annan dag.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar