Annons
Annons

Att ha tid över till att hinna med…

 

En av många positiva saker med att ha sommarlov och inte så mycket planerat är att kunna ta små avstickare, hinna med alla de där sakerna som man tänker att det där skulle jag vilja göra. En av alla dessa saker är att åka till Nibble handelsträdgård som ligger i utkanten av Järna. Här säljs bara biodynamiska produkter och det är underbart att flanera mellan växthusen, den lilla butiken och fälten fyllda med blommor och självplock.

Annons

Det är sånt som känns lite extra härligt och förgyller semesterdagarna, när magen får mättas med goda smakrika produkter som odlats på plats. Hela kroppen och själen njuter, för varje litet ögonblick. 

Det är såna här tillfällen jag samlar på. Till vinterns långa mörker. Såna tillfällen som man kan plocka fram närhelst man behöver dem, känslan av de vackra färgerna och dofterna som förgyller tillvaron för en liten stund.

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar