Annons
Annons

Att hitta den perfekta mattan…

stockholm-furniture-fair-mattaJust nu är jag inne i någon slags mattfas. Älskar mattor och hur de kan förändra ett rum.  Som det är just nu så har vi en matta i vardagsrummet som inte alls hänger samman med resten av inredningen. Den är gråmelerad och har en annan typ av gråa kulörer än resten av inredningen. Vilket gör att rummet känns rörigt.

Annons

Så just nu letar jag med ljus och lykta efter en fin matta som lyfter rummet. Just denna sprang jag på under mässan och tyckte den var riktigt fin. Har lite svårt för helvitt, för jag vet hur det blir med barn och helvita saker. Hade gärna sett att det varit i någon annan nyans, men gillar verkligen mönstret.

Mattletandet fortsätter.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar