Annons
Annons

Att samla ihop sig och bearbeta alla intryck


Ljusslingor kan göra så mycket för både mysstämningen och julstämningen där hemma. Så förutom blommor så är det detta som får flytta in när årstiden är mörk. Här hemma är det vabb, vilket har blivit ganska vanligt på slutet av den här hösten. Det är som att min äldsta son inte orkar när det blir för mycket intryck. Han måste stanna hemma och samla ihop sig. Annars blir han sjuk.

Annons

Måste erkänna att han är ganska lik sin mor. Jag kan köra på järnet, älskar att umgås med människor.  Men jag måste även ha tid för återhämtning. Annars säger kroppen ifrån. Förut när jag var yngre hade jag svårt att förstå att jag inte fungerade som många andra. Jag kunde inte festa flera dagar i rad, sova lite och jobba direkt. Det gick aldrig. Det blev för mycket. Jag behövde den där återhämtningstiden.

Nu när jag är äldre, börjar jag inse att det är så här jag är och ser det så tydligt i min son. Att han har samma behov. Ett behov att samla ihop sig efter att det varit många intryck. Bearbeta dem och bara vara.

Hur fungerar det för dig? känner du igen dig?

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar