Annons
Annons

Att slita som djur innan solen går ner

I onsdags så var suveräna fotografen Sara Medina Lind här och vi gjorde reportage tillsammans i ateljén. Det var riktigt kul men det var svårt för dagen gick fort och solen gick ner ännu fortare. Så slutartiderna på kameran blev längre och längre. Men vi hann.

Annons

Så nu kan jag pusta ut en liten stund. För att göra reportage hemma är verkligen fullt ös och alltid så mycket mer jobb än vad man kan tro. Förutom att alla fönster ska putsas, allt ska vara toppskick och blommor och piff ska fixas med så fick jag för mig att även bygga ett bord, måla en tavla och göra en anslagstavla. Det kanske blev lite för mycket, men jag lyckades ro det i hamn i rätt tid. Puh!

och då blir jag sådär galet matt på mig själv, varför, varför måste jag komma på alla idéer för. Varför inte ta det lite mer manjana?

Jag övar på det, men det går sådär.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar