Annons
Annons

Avskalad stil med humor och lekfullhet


Nu är stylisten Malin Stoors kreativa hem till salu. Malin är en av mina största inspirationskällor och faktiskt en av de första inredningsbloggare jag började följa. Hon kan få vad som helst att se riktigt snyggt ut och jag gillar hennes avskalade stil med humor och lekfullhet.

Annons

Hur snyggt är det inte med ett elskåp som spraymålats? Eller den fina vita skänken som agerar tv-hylla och målningen har målats in i både på möbel och vägg. Eller som på den översta bilden där ett gammal snickarbänk agerar mediahylla och tv:n har byggts in i den helkaklade väggen. Fler bilder hittar ni hos Mäklarhuset.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar