Annons
Annons

Möte med chefen

Igår var jag och träffade Cecilia som är webbredaktör på Sköna hem, hon har även precis startat Köksrenoveringsbloggen här hos Sköna hem. Vi var och lunchade på Matdistriktet, en supertrevlig restaurang med mycket vegetariskt och en härlig buffé. 

Annons

Det är så skönt att få stämma av och bolla idéer med någon ibland när det kommer till bloggning. Blir lätt att man fastnar i samma mönster när man sitter själv på kammaren. Så nu har jag en himla massa nya idéer för Mormorsglamour. Hoppas att ni hänger med 🙂

Ser ni den där otroligt fina trollhasselkronan som hänger i taket. Med lite bindtråd och trollhassel skapar du lätt en egen. Här har även plastrosor och sidenband gjort att den fått sig en liten allahjärtansdag makeover.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar