Annons
Annons

Back on track….

Inte för ni kanske märkt det här på bloggen, tack vare förinställda inlägg… Men jag har haft semester en vecka i Idre fjäll med hela familjen. Vi har åkt skidor hela dagarna och softat i stugan på kvällarna, så där som en fjällsemester ska vara.

Annons

Jag tycker fortfarande att fjällsemestern slår solsemestern, just för att man umgås hela familjen, rör på sig hela dagarna, får uppleva fart, har roligt och bara är. Det som är så häftigt nu är att yngsta killen hänger med stora killen i alla backarna och vi kan åka hela familjen utan att bara åka barnbacken. Så veckan har spenderats i hoppbacken!

Här hemma har blomkvistens blommor vissnat under veckan, men till min förtjusning så börjar nya knoppar att titta fram.

Här är de, min fina familj som jag är så stolt över, framför mig i liften. Man trodde aldrig att man skulle få uppleva så många känslor innan man skaffade barn. Jag är tacksam för att de är friska, skrattar och mår bra och jag är så galet kär i min lilla familj. Så där kär så det inte går att beskriva med ord.

Denna morgon är det bara att bita ihop. kavla upp ärmarna, med en kopp te och sätta igång att ta itu med surdegarna som legat till sig under den lediga veckan. Hepp hepp! Nu kör vi!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar