Annons
Annons

Badrum med det finaste badrumsskåp jag sett

badrum norm architects

Fick såna fina pressbilder från Norm Architects på deras fina badrumsserie FRAME. Och eftersom jag just nu är ute efter just badrumsskåp så föll jag lite extra för dessa.

badrum norm architects

Tycker de flesta badrumsskåpen oftast är så tråkiga. Alla ser likadana ut. Har därför länge funderat på om jag ska göra något själv. Men har haft sån beslutsångest att det inte blivit något och nu börjar jag faktiskt ledsna på att vara utan handfat på övervåningen. Men blev nöjd med badrummet på nedervåningen, för där blev det verkligen mycket förvaring och det är ingenting jag ångrar så här i efterhand. Det går verkligen åt när man är en hel familj med saker.

Annons

badrum med snyggt handfat norm architects

Men som sagt. något likande dessa skulle man ha. Det enda är att man även måste få till är förvaringen. Och då skulle man gärna ha något lika nätt skåp vid sidan om, som slukade alla tråkiga saker man behöver i ett badrum men inte vill ha framme.

to be continued…

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar