Annons
Annons

Badrummet i ateljén fixas

Har inte skrivit så mycket om ateljébygget på senaste tiden och det har berott mest på att det stått stilla. Vi har tagit en välbehövlig break och en lång skön sommar utan en massa beslut som ska tas. För det har vi lärt oss av tidigare husbygge, att helst om man kan och har möjlighet, få tid att stanna upp och umgås. För famljen är faktiskt det viktigaste.

Annons

Men iallafall. Nu har klinker till badrummet kommit. Beställde hexagonklinker i en ljusgrå nyans från Höganäs. Det verkar inte vara det lättaste klinker att lägga, så vi får hoppas att det går vägen.

På väggarna där det är våtzon 1 och där det enkelt behöver torkas av ska 15*15 vita kakelplattor sättas.

Handfatet ska gjutas i betong. Tycker det på bilden ovan är så galet läckert. Det blir något liknande men inte precis så.

Väggarna som blir över, där det inte sitter 15*15 kakel ska putsas med gipsputs på samma sätt som vi putsade väggen i ateljén.

Svårt att förklara men jag ska visa er mer bilder på hur det fortskrider. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar