Annons
Annons

Badrumslampan och drömjobb

atelje-badrum_2

Jag har fått så många frågor om badrumslampan i ateljén. När jag köpte den så hittade jag den i Taxinge på Mångfaldens hus och märket var från Broste Copenhagen. Men den verkar inte finnas längre i produktion. 

09.tif

Annons

Härom dagen fick jag pressbilder från Granit och det slog mig att detta kanske skulle vara ett alternativ om man tycker om den lampan.

Jag funderar på att ta in en av dessa lampor i vårt badrum i huset, som vi just nu håller på och renoverar. Tänker att det skulle bryta av så fint mot allt det vita i badrummet.


atelje-badrum_3

Hoppas att ni haft en fin Valborg och en härlig helg. Här har det varit helt fantastiskt väder ute. Men jag har varit tvungen till att vara inne hela dagen för att komma ikapp med allt jobb. Jobbar just nu med en av mina drömjobb ute i ateljén. Så det är inge synd om mig.

Ta hand om er 🙂

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar