Annons
Annons

Barnrummet är färdigmålat och varför vi valde en stor säng?

Himlar vilken tid detta barnrum har tagit att göra klart.  Barnen har verkligen gillat att sova i samma rum. Vilket de gjort under hela renoveringen av barnrummet. Så jag har verkligen inte känt någon stress över att det skulle bli klart och sen har det kommit massor av andra saker i vägen som tagit tid från kvällar och helger. Men nu så är det färdigmålat och även listerna sitter på plats.

Annons

barnrum sänggavel sänghimmel

Vi har valt att ställa in en 140 bred säng i rummet, just för att allting ska bli enklare när man lägger barnen. Hur många nätter har man inte suttit obekvämt bredvid sängen? Framförallt när de hade spjälsäng. Sen när de växte upp och fick större säng, så var och är det oftast så trångt att man nästan ramlar ner. Sänggaveln blev rutmönster snickrat av lister som spikats fast på väggen och målats in i samma färg som väggen.

barnrum sänggavel sänghimmel

Osså den där sänghimlen som jag fann i nästan samma färg som väggen. Som är sådär ljuvligt mycket tyg att mysa in under och som absolut räcker till en 140 säng.

barnrum sänggavel sänghimmel

Nu är det bara dags att ställa in möblerna! Det roligaste när allt grundarbete är klart!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar