Annons
Annons

Bättre sent än aldrig…

Som vanligt är jag efter när det kommer till att följa traditioner och så. Lyckas aldrig fixa saker i tid, men nu har några julstjärnor kommit upp (vill ni se julstjärnan i tapetreser jag gjorde för två år sedan finner ni den här)… kanske kan skylla på att fokus ligger på byggandet av garage och ateljé. Ska försöka visa lite bilder, om ni vill se?!

Annons

Nu är i allafall fönster, panel, plåttak och dörrar satta och det är stomtätt inför vintern. Nu lägger vi projektet på vänt ett litet tag. För det har vi lärt oss av att bygga tidigare, att man måste hinna andas emellan, hinna med varandra och familjen. Förra bygget, dvs. husbygget var det mer panik med, för jag var höggravid och vi hade ingenstans att bo. Detta projekt bygger vi med glädje och med mer erfarenhet och kan därför plantera på ett helt annat sätt, dessutom är det ingen panik utan det får ta tid. Men tänk den dagen jag får min egna ateljé… det är mer än jag någonsin vågat drömma om!

Bild1. Virkad puff i tråkågarn, beskrivning hittar ni här.

Bild 2. Många har hört av sig med frågor om ljusstaken som jag visat på Instagram tidigare. Jag köpte den på rean för 15kr förra året, på Lagerhaus. Tanken var att jag skulle göra om den till en vanligt kulljusstake, men glömde bort det och nu passar den perfekt som adventsljusstake igen.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar