Annons
Annons

Behöver du idéer till alla hjärtans dag? Här hittar du massor av pyssel.

Imorgon är det Alla hjärtans dag! Jag kommer ihåg den där känslan när man gick till skolan och hoppades hoppades att man skulle få den där rosen från någon som man tyckte om. Nu för tiden är det inte samma spänning med denna dagen. Men jag tycker det är fint att det finns en dag då man uppmärksammar varandra lite extra. Jag kommer som sagt ge dessa frukostpåsar på morgonen, så mycket mer än så tänkte jag inte göra. Men om du vill hitta på något och känner att du vill ha lite inspiration, så har jag plockat ihop massor av fina idéer från medlemmarna i The Creative Collective. 

Annons

Varför inte börja morgonen med en Äppelpaj Smoothie

Gör ett vykort med hjälp av hjärtstans. Beskrivning hittar ni hos Craft & Creativity.

Gör söta godisgömmor. Beskrivning hittar ni hos

Vik fina hjärtan, snabbt och enkelt eller varför inte göra en hjärtgirlang. Hos

Finaste kortet med gratis mall att skriva ut hittar ni hos Hemma med Helena

Toppenidé att fästa en ballong på kortet. Blås upp ballogen och kortet flyger iväg. Hos Willowday.

Lina ger tips om att sätta små lappar på olika saker i hemmet, med meddelanden som muntrar upp. Hos Lina by the Bay.

Hoppas att du hittade något som kan inspirera. Men som sagt, det behöver inte vara så avancerat. Varför inte bara skriva en handskriven lapp med ett fint meddelande och lägga i skon? Hoppas ni får en fin Alla hjärtans dag imorgon.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar