Annons
Annons

Besök i andra hemstaden

Idag har jag varit på besök i min gamla skola Eskilstuna Folkhögskola, där jag tillbringat två av de bästa åren i mitt liv. Tänk vilken tur att jag vågade ta steget och ändra inriktning i livet. Inte trodde jag det när jag redan lagt ner 4 år på universitetet och utbildat mig till civilekonom och insett att det kanske inte riktigt var min grej. 

Annons

Men jag trivdes aldrig som ekonom, det var som att jag först hittade hem när jag började läsa estetisk linje på folkhögskola och ännu bättre blev det när jag fortsatte ett år till och läste Recycle design linjen.

Och nu sluts cirkeln, för idag var jag och träffade bitr. rektor och det bestämdes att jag kommer att hålla en sommarkurs i hur man startar och driver en blogg. En fyradagars kurs! på min favoritskola. Jo jag tackar! Det ser jag verkligen fram emot.

Den vackra rakubrända keramiken var utställd i skolan, tyvärr stod det inga namn så jag vet inte vem som gjort vad, men himla fint var det. En titt in i gamla ateljén väckte starka, varma, glada, inspirerande minnen och en himla massa nostalgi gick genom kroppen. Det är tack vare denna skola som Eskilstuna har blivit mitt andra hem och jag känner mig lika hemma varje gång jag kommer tillbaka.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar