Annons
Annons

Bilden som inte försvinner från min näthinna.

krickelin sovrum

Fotograf Kristin Lagerqvist

Ända sen den dagen jag såg denna bilden som Krickelin tagit på Caféet Borgmästargården i Falkenberg så har jag svårt att släppa den.

Är just nu helt besatt i väggar som klätts in med lister i olika mönster och jag inser att just detta typ av listdekoration ska jag göra till sovrummet. Färgkombinationen är helt fantastiskt den med. Men tänker att jag i överkant ska måla väggen med kalkfärg i en grå nyans så det känns som putsad vägg. Men sen att nederdelen målas i liknande färg.

Annons

Projektet efter detta är att göra en sänggavel i sammet i en orangebrun färg. Men detta känns som ett projekt som jag både måste hitta tid och energi till att orka genomföra. Men om och när det blir klart tror jag det blir toppen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (7)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar