Annons
Annons

Bilder från en torsdag och besöksrekord

Torsdagen spenderas i lagom takt. Sprödheten i kroppen, den sköra kroppen som känns i varje ven, återhämtar sig efter en vecka i stan med intryck som gjort att skörheten växt sig allt starkare. Den talar tydligt om att det är dags för den där kryssade dagen i kalendern som är så viktig. En dag med absolut inget innehåll.

Annons

Skrutt är hemma idag, lite krasslig. Försöker att återhämta sig så att vi ska kunna åka på skidresa, för som han har längtat! Så vi hoppas innerligt att hela familjen blir friska snart.Tulparnerna slokar och bladen faller sakta ner på bordet en och en. Enligt mig nästintill vackrare så och kameran älskar de där lite uttjänta blommorna.

Favorittröjan hänger på tork och huset är belamrat med saker, lite packning här, lite leksaker där och lite som livet är i allmänhet.

En smärre chock fick jag när jag såg hur många som tittade in igår. Så många läsare brukar titta in i veckan och jag som redan innan hade svindel över besöksantalet. Tur att ni inte står framför mig, för då skulle jag få ett nervöst sammanbrott, ångra allt jag sagt och springa därifrån.

Jag har fortfarande svårt att förstå att siffrorna är riktiga människor som faktiskt läser. Det är nästintill obegripligt, jag tror fortfarande att ni hittat fel och bara råkat hamna här, men snart kanske jag måste ge upp den tanken och inse att det är många som tittar in här. Väldigt många.

Och även om jag har svårt att förstå att siffrorna i statistiken är lika med människor. Så är jag innerligt tacksam och glad för att ni tittar in här och lämnar små spår. Det värmer ska ni veta! i hela kroppen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar