Annons
Annons

Bilder på de allra coolaste ljusstakarna

För några veckor sedan skrev jag om att jag varit hos Ida på Créme de la Créme och fotat pressbilder till hennes nya ljusstakar. Nu har pressbilderna släppts och jag tänkte visa er hennes fina ljusstakar. Jag vill köpa hem varendaste en av dem. De är så kul och annorlunda och vågar verkligen gå utanför boxen. Precis så där som Ida alltid skapar sina saker.

Annons

creme de la creme ljusstake  creme de la creme ljusstakecreme de la creme ljusstake creme de la creme ljusstakecreme de la creme ljusstakecreme de la creme ljusstake

Vi fotade de flesta bilderna i Idas fina matsal, som man bara vill flytta in i. Ja förresten, jag skulle gärna flytta in direkt i hennes hus. För det är en gammal vacker villa, med högt i tak, strukaturer i taket och sådär välplanerat som de flesta gamla hus är.

Och det är alltid så tacksamt att fotografera på sådana ställen, för det händer automatiskt något i bilden, tack vare alla fina foder, snickerier och detaljer.

Fotograf: Helena Nord / Styling Ida Överby & Helena Nord

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar