Annons
Annons

Bind vacker gå-bort-bukett

Igår var vi över hos mamma och pappa och firade lilla julafton. Innan vi åkte band jag ihop en bukett av Hyacinterna jag hade hemma som tidigare varit lökar och som nu slagit ut. Tillsammans med dem satte jag i en murgrönekvist från planeringen ute och så de vita.. har glömt vad de heter, (Ja ni vet hur bra jag är på blommor) iallafall, vita blommor, runt detta band jag ett jutesnöre och så var buketten klar. 

Annons

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar