Annons
Annons

Binda buketter av väldoftande pion

Vill inte verka tjatig, vet att jag sagt det förut. Men himlar vad jag gillar denna blomma när den äntligen slår ut, skulle vilja packetera in doften som den sprider i en liten burk. Så jag kunde gå och dofta i burken under vintern och minnas de varma dagarna. 
I år kom den en hel månad senare än vad den brukar.

Annons

Mycket på grund av den kalla våren, kan jag tänka mig. Så en morgon när jag kom ut i trädgården, så hade den plötsligt slagit ut. Jag binder en bukett och tar med mig när jag träffar mina vänner. För väldoft och vackra saker är till för att delas. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar