Annons
Annons

Bland koppar och Granit

granit-koppar-kopparkranSprang in en sväng på Granit i helgen. Den organiserade människans favoritbutik och även oorganiserade som en själv :). Tycker aldrig man blir besviken på deras sortiment, eftersom de hela tiden håller en röd tråd genom de saker de tar in.

Annons

Mycket naturtoner, vitt och svart.

granit-koppar-kopparkranMina favoriter denna höst måste nog ändå vara kopparkranen som de gjort av kopparrör som böjts till med en rörbockare. Vet att jag har skrivit om den förut men tycker den är riktigt snygg.

granit-koppar-kopparkrangranit-koppar-kopparkranAnnars så tittar jag febrilt på Blocket efter fårskinn och renskinn att lägga på golvet nu till vintern. Det ger en sån ombonad och trevlig känsla tycker jag. Just nu ser man mycket långhåriga skinn.granit-koppar-kopparkran-farskinnLjusslingorna har jag länge spanat in, men inte ritkigt tagit mig för att investera i ännu. Men det kommer, för behovet av belysning blir mer påtagligt för var dag. När ljuset snart är obefintligt under dagarna.Ser ni den superfiffiga idén med att använda ljusslingor och skriva något med. Här har de skrivit ”hej”. För att enklast kunna fästa det på väggen skulle jag nog använda sladdklämmor.granit-koppar-kopparkranSen den där dörren. It´s to die for. Hade den varit till salu hade jag tagit den direkt.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

34 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar