Annons
Annons

Bloggforum i Göteborg 2013

Nu är jag hemma efter två intensiva dagar i Göteborg. Huvudet är fullstoppat av alla nya intryck, information och människor. Vi bodde på Radisson Blu Riverside i Göteborg och dagarna var fulla med föreläsningar, besök på Göteborgs Auktionsverk och god mat.

Jag har garvat stundtals så att jag fått ont i magen, fått träffat människor och så fin stöttning i bloggningen.

Annons

För det är det bästa med att få träffas så här.
Det är ganska svårt att jobba med ett medium, där man får uppfinna hjulet varje gång. Det finns massor av frågeställningar man har och det är så toppen då att få träffa bloggare där man kan hjälpa och stötta varandra. För det finns så många drivna och duktiga bloggare där ute som inspirerar.

Sen har jag skrattat så många gånger åt hur galna vi är. Tänk dig en takterass… snålblåst och ungefär 70 bloggare samtidigt som ska ta den perfekta bilden… det blir mer bildhets än att faktiskt hinna njuta av stunden. Vart man än går så är man i vägen för att någon tar en bild… Men det är bara en vanlig dag för oss bloggare och det är härligt att det finns fler som är lika galen som en annan 🙂

Om du vill se mingelbilder från Bloggforum, finner du en artikel från GT här.

——————————

Last night I came home from Gothemburg. Have spent two days there for a Blogevent with food-, fashion- and interior design bloggers. We have been visiting Gothemburgs Auktion and been listening to lots of seminars. So now my head is full of impressions, information and ideas and it´s always fun to meet all of these inspiring bloggers. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar