Annons
Annons

#Bloggforum2014

En känsla av värme, glädje och energi springer genom kroppen när jag tänker på de senaste två dygnen nere i Göteborg tillsammans med 60 inredningsbloggare på Bloggforum som arrangerades av Frida på Trendenser och hennes suveräna medhjälpare och energiknippe Hélen. Vilken energiboost de båda gav.

Annons

Igår kväll när jag kom hem var jag full av energi och glädje och nytändning inför bloggandet . Så många sympatiska, trevliga, vänliga människor på ett och samma ställe!

Vi alla bodde och konfererade på Scandic Rubinen i dagarna två. Deras lokaler var helt nyrenoverade och den kvinnliga touchen syntes lång väg. Snyggt, stilrent och hemtrevligt på en och samma gång.

En av de bästa sakerna med att åka iväg så här är att träffa alla goa bloggare. Här står vi uppe på takterassen precis innan middagen och skålar i Champagne, i detta annars fullspäckade schemat, som var minutplanerat in i minsta detalj för att vi alla skulle få ut så mycket som möjligt av dessa dagar. Här är Tina och Pernilla , som även var mitt trevliga och goa middagssällskap  tillsammans med Helena under kvällen.

Fråga mig inte vad jag gör här… men säkert en kombination av prat, skratt och samtidigt en känsla av att det är jobbigt att hamna på bild.Fina Jenny och Fanny på takterassen

Hotellrummen var så ombonade och mysiga att jag knappt aldrig lyckades ta mig ur sängen på morgonen.Så tack än en gång för dessa dagar som gick alldeles för fort. Det kändes som att det fanns massa mer att prata om och jag längtar redan till nästa tillfälle när vi får mötas igen.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

12 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar