Annons
Annons

Bloggfrukost hos Grandpa

Imorse var jag på en riktigt inspirerande bloggfrukost som Husligheter anordnat. Vi var i butiken Grandpa som är en butik med snygga inredningsdetaljer, kläder och Café i ett. Jag gillar verkligen koncept där man tar in flera olika saker som kompletterar varandra. För ofta går mode och inredning hand i hand och en bit mat eller fika behöver man alltid.

Annons

Morgonen började med en riktigt smarrig frukost samtidigt som Isabelle McAllister höll en riktigt bra föreläsning som genast inspirerade och utmanade en att tänka annorlunda. Vilken energiboost det ger att träffa andra, likasinnade och se möjligheterna tillsammans.

Massor av snygga stilleben överallt i butiken. Fick en himlans lust att leta reda på gamla rullskridsor och spraymåla dem.

Tyckte det här var så fin bild på Maria som är lika go i verkligheten som på bilden.

Isabelle inspirerade med sin föreläsning och efteråt var jag så peppad att jag gick runt med ett stort leende resten av dagen.

Önskade också att jag hade plats för en cykel inomhus. Gillar det verkligen och det blir en kul detalj.

En av ägarna till Grandpa med riktigt snygg stil.

Osså jag och Åsa som står och tittar i en vacker odlingsbok och till slut brister ut i kiknande skratt när jag berättar om mina odlingsfadäser.

Bild nr: 2, 4,5 ,7,9 lånade från Emelie Lindgren, Grandpa. Resterande bilder tagna av Helena Mormorsglamour

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar