Annons
Annons

Blommig klänning för att trotsa vädret och helgens projekt

Tittar in är lite snabbt innan jag tar helg. I helgen blir det garderobsbygge för hela slanten i huset och här står stommarna ihop monterade och väntar på att bli uppsatta. Hoppas verkligen att vi hinner klart hela garderoben i helgen. Skulle vara så skönt så man slapp ha garderobsförvaring utspritt i hela huset. Garderober, snickerier, lister och väggar ska dessutom målas in i samma färg. Har tänkt mig en gråbeige färg men har inte riktigt hittat den rätta ännu, så det får nog bli fler provburkar.

Annons

Bestämde mig för att trotsa vädret i dag och satte på mig en blommig klänning. För jag är inte sugen på mer snö nu, hade helt ställt in mig på vår. Med en blommig klänning så känns det i allafall som vår.

Det bästa av allt var att en vän från vårt damhockeylag kom över i går med massor av fina gravidkläder som jag fick låna och däribland denna fina klänning. Hur snällt var inte det? Så det är verkligen ett tips. Att bytlåna med varandra. Känns så onödigt att köpa massa nytt när man bara kommer använda det några månader.

Och hur går det med magen då? Jo, det sparkar mest hela tiden och eftersom det var så många år sedan jag var gravid senast. Så är det som att uppleva allt på nytt igen. Har glömt bort hur det kändes då. Och tycker det är så sjukt häftigt när det sparkar i magen, tänk att det är ett litet liv därinne. Det är så fascinerande att jag önskar att alla fick vara med om det.

Och sen fick det bli en bild på citrusträdet som luktar helt fantastiskt i ateljén nu när det blommar, det fyller verkligen hela rummet med väldoft.

Nä, nu tar jag helg! Hoppas ni får en fin sådan <3

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar