Annons
Annons

Blommiga pyssel för en söndag

Alltså nu när våren är här så kan jag knappt tänka på något annat än färgglada blommor. Så här kommer en radda med blommiga pyssel.

Hos UW decals kan man beställa fina blomsterdekaler att fästa på väggen om man vill ha lite mer blommiga inslag i hemmet.

Annons
blommor vägg dekoration

Bildkälla: UV decals

Blommor kan förändra ett rum i ett nafs. Ställ en stor maffig bukett på bordet och du får genast ett vackert blickfång. När de senare börjar blomma ut ordentligt är tipset att ta av stjälkarna rejält och placera dem i en skål, så att de flyter runt i vattnet i skålen. Det blir superfint!

blommor

Bildkälla: Boston pollen

Någon som är mästare på att skapa färgrika, vackra blomsterpyssel är Mokkasin. Här har hon gjort blommor i megastorlek med silkespapper. Pistillerna är torkad lavendel som samlats ihop i en bunt.

diy pappersblommor

Bildkälla: Mokkasin

Vill man dekorera ett brev eller göra en vacker blomstertavla med tryck så kan man använda färggranna blommor som man lägger mot pappret och bankar på. Då färgar blomman av sig på pappret och det kan blir så här fint.

flower diy

Bildkälla: Craft Berry Bush

 

DELA (19)
PINNA (43)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar